Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα-Αλυκανάς-Λαγανάς Ζάκυνθος

Select Language : EN GR

Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα-Λαγανάς & Αλυκανάς Ζάκυνθος

Το συγκρότημα Τάσος & Μάριος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει γνήσια Ζακυνθινή φιλοξενία. Αποτελείται από δυο κτίρια που βρίσκονται σε δυο από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Ζακύνθου, τον Αλυκανά και τον Λαγανά.

Το κτίριο στον Αλυκανά διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα που προσφέρουν στους επισκέπτες όμορφη θέα της θάλασσας καθώς η παραλία βρίσκεται μόλις 70 μέτρα μακρυά.

Το κτίριο στον Λαγανά περιλαμβάνει άνετα και ευρύχωρα στούντιο και διαμερίσματα που βλέπουν τους γύρω ελαιώνες και τη θάλασσα στο βάθος. Οι επισκέπτες μας θα εκτιμήσουν την έντονη νυχτερινή ζωή, τα καταστήματα και τα εστιατόρια που βρίσκονται σε μικρή απόσταση.

Η φύση που περιβάλλει και τα δυο καταλύματα, η καθαρή θάλασσα, η ευγένεια και η προθυμία των ιδιοκτητών εγγυώνται διακοπές χαλάρωσης σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα Ζάκυνθος Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα Ζάκυνθος Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα Ζάκυνθος Τάσος & Μάριος Στούντιο Διαμερίσματα Ζάκυνθος