ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΣΣΟΣ & ΜΑΡΙΟΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το νησί της Ζακύνθου έχει πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς, και δικαίως, μιας και η ομορφιά και ο χαρακτήρας της δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με οποιουσδήποτε άλλους μεσογειακούς προορισμούς διακοπών . Φυσικά, όπως άλλωστε ισχύει για όλους μας, οι προτιμήσεις μπορεί να ποικίλουν. Έτσι, προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικές εξοχικές κατοικίες για να επιλέξετε - κάθε μια από αυτές είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει τις καλύτερες αναμνήσεις Ζακυνθινών διακοπών!

ΒΙΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

Πολυτελής βίλα εξοχική με πισίνα, κοντά στο δημοφιλές θέρετρο του Λαγανά!

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Κομψό διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης της Ζακύνθου.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΛΥΚΑΝΑΣ

Εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα, μόλις 70μ από την παραλία!

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΛΑΓΑΝΑΣ

Άνετα, ευρύχωρα στούντιο και διαμερίσματα με θέα στους γύρω ελαιώνες και τη θάλασσα στο βάθος, κοντά σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Η Ζάκυνθος αναφέρεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια· κατά μέγεθος, είναι το τρίτο νησί μεταξύ των Ιονίων, αλλά όσον αφορά στην ομορφιά, έρχεται εύκολα πρώτο. Οι Βενετοί το ονόμασαν «το φιόρο του Λεβάντε», εντυπωσιασμένοι από τη μοναδική του ελκυστικότητα. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη Ζάκυνθο ως προορισμό διακοπών κάθε χρόνο, και δίκαια, καθώς τα ιστορικά αξιοθέατα και οι εντυπωσιακές παραλίες της κόβουν την ανάσα και παραμένουν στη μνήμη για πολλά χρόνια μετά την επίσκεψη.Ενοικιασεις αυτοκινητων


Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και κρατήσεις παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας.


car rental